Саранда


Вила ЛИДА се наоѓа во Саранда град во јужна Албанија,......
Вила ЛИДА се наоѓа во Саранда град во јужна Албанија, сместен покрај брегот на Јонското море.  Локацијата на оваа вила е на 60 метри одалеченост од плажа и на само......

Pin It on Pinterest