Неа Потидеа


ВИЛАТА “ARGO“СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМАТА......
ВИЛАТА “ARGO“СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМАТА ПЛАЖА (ПРВ РЕД).НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ПРВИОТ КРАК-КАСАНДРА ВО ОБЛАСТА ХАЛКИДИКИ. ИМА НАЈШИРОКА ПЛАЖА......

ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA......
ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA  ПЛАЖА (ПРВ РЕД)НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ПРВИОТ КРАК – КАСАНДРА ВО ОБЛАСТА ХАЛКИДИКИ. ВИЛАТА  KOSTAS......

Вила Хаус Литеа се наоѓа во Неа Потидеа, првото......
Вила Хаус Литеа се наоѓа во Неа Потидеа, првото населено туристичко место на Халкидики, првиот крак Касандра на околу 65 км оддалечено од Солун. Мало селце,......


 Сместување:  Хотелот се состои од две згради......
 Сместување:  Хотелот се состои од две згради една позади друга.  Во АНЕКС 1 (зграда кај базенот и ресторанот) на располагање се само 1/2 двокреветни соби и 1/2+1......

Pin It on Pinterest