Паралиа


ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на......
ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планина и море. Идеално место за патници кои сакаат да......

Вила „ LA MIRAGE“е од висока “А“ категорија и се......
Вила „ LA MIRAGE“е од висока “А“ категорија и се наоѓа на 50 м од плажата во првиот дел на Паралиа . Студиjата се комплетно опремени со мини кујна,......

Pin It on Pinterest