Hotel Soleil & Sea

Hotel Soleil & Sea

FOLIE MARINE   www.foliemarine.com

 

Тип на соба

01.06-17.06

17.06-15.07

15.07-31.08

01.09-30.09

Стандард соба      (2-3 лица)

155

176

199

155

Де лукс  1/2            (2 лица)

199

242

275

199

Супериор Дуплекс (4-5 лица)

242

275

309

242

Јуниор Суит           (2-3 лица)

242

275

275

242

Јуниор Џакузи       (2-3 лица)

386

441

495

386

Јуниор Суит           (2-3 лица)

441

441

495

441

Џакузи Суит           (2-3 лица)

441

495

495

441

Џакузи Суит           (4 лица)

386

551

551

495

Soleil Village & Vilas  www.soleil.al

 

Тип на соба

01.06-17.06

17.06-15.07

15.07-31.08

01.09-30.09

Стандард соба      (2-3 лица)

110

166

187

110

Супериор соба     (2-3 лица)

144

176

199

144

Стандард Дуплекс (3-4 лица)

176

220

220

176

Супериор Дуплекс  (4 лица)

176

220

220

199

Супериор Суит       (3-4 лица)

199

220

265

199

Дадените цени се по собаод ден

Цената вклучува: сместување со услуга појадок, паркинг, чадор и лежалки на плажа

Трето и четврто лице:  плаќа 25 еур / од ноќ

Во цените не е вклучено : патничко осигурување и туристичка тaкса 1€ по лице на ден

Цените се во евра, а плаќањето е исклучиво во денари по курс 62 мкд=1евро

ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА СКТМ И ТА КАМЕЛИЈА ТУРС

 

 

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest