>

Слични Понуди

Програма

1
1 ден 08.12.2023 Скопје - Лутраки ( Петок)
    Состанок на групата во 04:00 часот пред Дрво декор заминување кон Лутраки. Пристигнување во Лутраки во пладневните часови. Одмор и слободен ден за прошетка или капење до базените со минерална вода. Факултативна вечера во ресторан. Ноќевање во апартманско сместување.
2
2 ден 09.12.2023 Лутраки ( Сабота)
    Заминување кон термалните води-базен. Слободно време за индивидуални активности.. Ноќевање.
3
3 ден 10.12.2023 Лутраки - Скопје ( Недела )
    Одјава од апартманите во 10 часот и заминување кон Воден кадешто се наоѓа водопадот Керано со прекрасен уреден парк кој нуди бројни погодности за сите гости. Заминување во попладневните часови кон Скопје.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest