Врасна


 Врасна е туристичко место кое се наоѓа на само 80......
 Врасна е туристичко место кое се наоѓа на само 80 километри од Солун во заливот “Strimonikos“. Ова место е едно од најпопуларните туристички места во Грција, со......

 Неа Врасна се наоѓа во залвот......
 Неа Врасна се наоѓа во залвот Strimonikos,карактеристична е по долгата песочна плажа,убавото море,многубројните таверни,ресторани и забавни паркови за......

Pin It on Pinterest