Афитос


Гратчето Афитос е едно од најубавите на......
Гратчето Афитос е едно од најубавите на Халкидики, автентично со својата архитектура, камени куќи, тесни улички,......

Лоцирана е во прв ред на плажата во Афитос. Студијата......
Лоцирана е во прв ред на плажата во Афитос. Студијата содржат: опремена кујна, тоалет, ТВ, клима (вклучена во цената), бесплатен интернет, тераса со директен поглед......

Се наоѓа во центарот на Афитос, оддалечена околу 500-600 м......
Се наоѓа во центарот на Афитос, оддалечена околу 500-600 м од море/плажа. Апартманите содржат: опремена кујна, тоалет, ТВ, клима (вклучена во цената), бесплатен интернет,......

Pin It on Pinterest