Никити


НИКИТИ туристичкото место на западната страна на......
НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.Плажата на Никити е во залив и гледа према првиот крак.Идеално место за......

 Се наоѓа на влезот на Никити, од првата, мала,......
 Се наоѓа на влезот на Никити, од првата, мала, неорганизирана плажа е оддалечен околу 150 м. Официјално е рангиран со 2 * и е постар, изграден во медитерански стил.......

Pin It on Pinterest