Неа Мармарас


Вила Вула се наоѓа во центарот на Неа Мармарас, на 500......
Вила Вула се наоѓа во центарот на Неа Мармарас, на 500 метри од градската плажа, и локациски поставена на главната улица која се движи покрај море. Вилата располага......

НЕА МАРМАРАС Е  ЕДНО ОД НАЈПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ......
НЕА МАРМАРАС Е  ЕДНО ОД НАЈПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ МЕСТА НА ХАЛКИДИКИ.ОСТАТОЦИТЕ ОД  ВИЗАНТИСКИОТ ПЕРИОД  ЗНАЧИТЕЛНО СЕ ЗАБЕЛЕЖУВААТ ВО МАРАМАРАС ШТО ......

 Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос......
 Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија. Лоцирана е на главната пешачка зона во првата линија......


 Ново во нашата понуда - Вила „Alcano“ која се......
 Ново во нашата понуда - Вила „Alcano“ која се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија. Лоцирана е на главната пешачка......

Pin It on Pinterest