Пефкохори


Лоцирана е во Пефкохори на главниот пат на 200-тина......
Лоцирана е во Пефкохори на главниот пат на 200-тина метри до прекрасната плажа со златен песок и сина вода. Вилата располага со 1/2, 1/3 и 1/3 студија со дополнително......

Вила Наталиа  се наоѓа во срцето на Пефкохори, на......
Вила Наталиа  се наоѓа во срцето на Пефкохори, на минута пешачење до пешачката зона, до плажа и до првиот супермаркет.Вилата располага со сопствен ограден......

Вила Рафаил е лоцирана во Пефкохори на главниот пат......
Вила Рафаил е лоцирана во Пефкохори на главниот пат на 200-тина метри до прекрасната плажа со златен песок и сина вода. Вилата располага со студија за 3 лица , кои се......


  Лоцирана е во Пефкохори под главниот пат на 90-тина......
  Лоцирана е во Пефкохори под главниот пат на 90-тина метри до прекрасната плажа со златна песок и неверојатно сина вода Вилата располага со 1/2, 1/3 и 1/4 студиа......

 ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ Период Бр.на ноќи 1/3......
 ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ Период Бр.на ноќи 1/3 АПП 1/4 АПП 1/6 АПП    19.05 – 25.05              6*   45€промо    ......

Pin It on Pinterest