Саранда

Саранда е град кој што се наоѓа на најјужниот округ на Албанија, е просперитетен регион со различни атракции, рамнини и планини, реки и езера, цитрус насади, маслинови градини и лозја, пасишта и шуми.Ова место е преплавено со природни убавини и ако еднаш го посетите сигурно ќе се навратите повторно во него.

Pin It on Pinterest