Црна Гора

Во срцето на Јадранскиот брег ве чека Будва - центарот на медитеранскиот туризам, град во кој се вкрстуваат истокот и западот, хеленската и римската култура. Преубав град опкружен со ѕидини и волшебни плоштади, тесни улички чија архитектура привлекува илјадници туристи. “Будванска ривиера“ изобилува со долги песочни плажи од кои најпознати се Словенска плажа, Милочер, Каменово, Могрен... Во непосредна близина се наоѓа и најголемиот остров во овој дел на Јадранот Св. Никола, до кој се стигнува со брод-такси.


 Hotel Park 3* Budva : сместен е во изобилство на зеленило......
 Hotel Park 3* Budva : сместен е во изобилство на зеленило кое на гостите им пружа мноштво Медитерански мириси како озон овозможувајќи им пријатна свежина во топлите......

 Составен дел од Туристичкиот комплекс на Hotel Park......
 Составен дел од Туристичкиот комплекс на Hotel Park се наоѓаат 15 еднокатни вили во средина со природно зеленило со 141 сместувачка единица и 420 легла. Вилите се......

Pin It on Pinterest