Копаоник -Србија

Поврзани објави:

ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ: 10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ......
ПОПУСТИ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ: 10 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 20.10.2022СО УПЛАТЕНА ВКУПНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ        УПЛАТА 50 % ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ, ОСТАНАТИОТ ИЗНОС ДО......

€105
Јануари-Февруари-Март 2023   Aparthotel Kopaonik се наоѓа......
Јануари-Февруари-Март 2023   Aparthotel Kopaonik се наоѓа во Брзече, 16км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води......

Tопол и пријатен амбиент во ApartHotelBrzece – Kopaonik, со......
Tопол и пријатен амбиент во ApartHotelBrzece – Kopaonik, со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК... Се наоѓа на 18км од ски центарот на......

Pin It on Pinterest