>

Слични Понуди

Програма

1
1 ден 10.03 (петок) СКОПЈЕ – БЕЛГРАД
    Состанок на групата во 01:00часот на Дрво Декор. Ноќно патување кон Белград со попатни паузи и царински формалности. Пристигање во Белград околу 9 часот. Организиран панорамски разглед на Белград со водич со посета на: Црква „Св. Сава“, Собрание на Белград и Србија, црква „Св. Марко“, споменик на кнез Михајло, стадионот на ФК Црвена Звезда, атрактивниот дел на градот Пешачки разглед на тврдината Калемегдан и прошетка по најпознатата белградска улица - Кнез Михајлова. Сместување во добро познатиот Hotel Abba 4*. Слободно време за одмор или индивидуални активности. Ноќевање.
2
2 ден 11.03 (сабота) БЕЛГРАД - НОВИ САД – СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ - БЕЛГРАД
    Појадок. После појадокот организиранa факултативна посета на Сремски карловци, Петроварадинска тврдина и Нови Сад. Разглед на градот: Улицата на Јован Ј. Змај, Дунавската улица - пешачка трговска зона, Владичанскиот двор, плоштадот со Градското собрание и католичката црква, Петроварадинската тврдина.. Целодневна посета на Градот. Враќање во Белград. Ноќевање.
3
3 ден / 12.03 (недела) БЕЛГРАД - СКОПЈЕ
    Појадок. После појадокот одјавување од хотел. Се упатуваме кон трговскиот центар Ушче. Слободно време за кафе, шопинг, прошетка. Попатно кон Македонија посета на IKEA. Во договореното време, поаѓање кон Македонија. Пристигнување во вечерните часови

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest