Превоз низ Македонија

Викенд патувања > Превоз низ Македонија

Превоз низ Македонија

Патување со професионални возачи и нови возила низ целата држава, балканот и европа 

  • Возила до 4 патници
  • Возила до 8 патници 
  • Возила до 20 патници 
  • Возила до 49 патници
  • Возила до 60 патници 

Трансфер и разгледи со водичи додатно 

Aiport Skopje – Centar Skopje OW/ RT OW   3-4 pax   RT OW  5-8 pax RT OW  9-18pax RT OW  19-49 pax RT
CAR VAN MINIBUS BUS
Airport Skopje – Mavrovo OW / RT 90 170 100 190 140 280 200 400
Airport Skopje – Popova Sapka  90 170 100 190 140 280 200 400
Airport Skopje – Krusevo 135 260 145 290 210 420 340 680
Airport Skopje – Ohrid 130 260 145 280 215 430 350 700
Airport Skopje – Bitola  130 260 145 280 215 430 350 700
Airport Skopje – Pelister 135 270 150 300 220 440 400 800
Airport Skopje - Center  30 60 40 80 80 150 120 210

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Вклучен паркинг и check points
Вклучен багаж 1 по патник

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest