Србија - Копаоник


                       ......
                                       Зима во Копаоник -Grand Hotel & Spa****                       ......

  Хотелот Краљеви чардаци е носител на  Wellness......
  Хотелот Краљеви чардаци е носител на  Wellness звезда за најдобар Wellness хотел во Србија !  Краљеви Чардаци Spa е Комплекс покрај Хотелот, Апартманите......

Хотелот Краљеви чардаци е носител на  Wellness......
Хотелот Краљеви чардаци е носител на  Wellness звезда за најдобар Wellness хотел во Србија !  Краљеви Чардаци Spa е комплекс покрај Хотелот, Апартманите......


 Хотелот се наоѓа на 1.650 м.н.в, во најубавиот дел на......
 Хотелот се наоѓа на 1.650 м.н.в, во најубавиот дел на Копаоник во Сончева планина. Целосно реновиран насвоите гости им овозможува се што би можело да го направи......

   ŽUPA WELLNESS & SPA, Centar (staza Malo jezero) RAN BUKING......
   ŽUPA WELLNESS & SPA, Centar (staza Malo jezero) RAN BUKING POPUST 10%  za rezervacii do 31.okt (na ograničen broj sobi) AKCIJA   PROMO DEC SKI OPEN PROMO DEC   PROMO......

Копаоник е еден од поголемите планински......
Копаоник е еден од поголемите планински предели во Србија. Сместен е во централниот дел на земјата со мал дел во Северно Косово. Највисока точка......


GORSKI HOTEL & SPA ****, Centar RAN BUKING POPUST 15%  za rezervacii do......
GORSKI HOTEL & SPA ****, Centar RAN BUKING POPUST 15%  za rezervacii do 31.okt TITIPNA SMESTUVANJE MAX......

  HOTEL SREBRNA LISICA***, staza Malo ezero TIP SMESTUVANJE MAX......
  HOTEL SREBRNA LISICA***, staza Malo ezero TIP SMESTUVANJE MAX......

  JAT APARTMANI,......
  JAT APARTMANI,......

Pin It on Pinterest