Honeymoon


Почитувани патници, клиенти, соработници


Поради моменталната состојба на прогласената пандемија на свестско ниво од страна на СЗО како и владините мерки Ве известуваме поради ограничувањата нашите аранжмани на патување, а кои се поставени на нашата веб страна се со одлука од агенцијата за рекламирање на истите програми кои беа објавени 01.01.2020 и ќе важат истите со нови услови доколку е потребно за промени,а можат да се користат со нови договори .
Дел од понудите не можат да се користат со заменски патувања за сместување за определен период ги откажуваме сите аранжмани поради неможност да се реализираат под објавените услови (планирани термини на патување, период на престој или објект на престој)


ПРИМЕР ПОНУДИ ЗА СЕПТЕМВРИ:   10 дена / 7 ноќи ,......
ПРИМЕР ПОНУДИ ЗА СЕПТЕМВРИ:   10 дена / 7 ноќи , авионски билет, аеродромски такси + хотел Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino 3* (ноќевање со појадок ) од 1020 евра по лице. 10......

Pin It on Pinterest