Лефкада


Вила Јонио се наоѓа на 2км од Аг.Никити, на самата......
Вила Јонио се наоѓа на 2км од Аг.Никити, на самата раскрсница која води до плажата Катизма и е на 1км одалечена, до истата се препорачува да не се пешачи бидејки нема......

Pin It on Pinterest