Ксамил


 Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и......
 Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот......

      Вилата Бушати е реновирана пред три......
      Вилата Бушати е реновирана пред три години. Има две креветни, три креветни, четири креветни студија(1/3+1 помошен лежај) и студиа со 4 кревети (се......

Pin It on Pinterest