Сивири


Се наоѓа во Сивири, на околу 300 м од плажа, Вилата......
Се наоѓа во Сивири, на околу 300 м од плажа, Вилата располага со 1/3 и 1/2+2 Студиа кои се состојат од 2 оддделни соби (спална со два кревети и уште една просторија каде е......

Вила ХРИСТОС се наоѓа во центарот на......
Вила ХРИСТОС се наоѓа во центарот на Сивири,непосредно пред плажата. Располага со 1/2 соби и 1/4 апартмани, ориентирани кон југозапад, и од терасите ќе уживате во......

Pin It on Pinterest