Ситонија (ll Крак)


Положба: Апарт-хотел „Декавил“ се наоѓа на......
Положба: Апарт-хотел „Декавил“ се наоѓа на влезот во Геракини, оддалечен е околу 50 метри од најубавиот дел на песочната плажа. Четири студија од кои две......

  Положба: Куќа „Авра“ се наоѓа во......
  Положба: Куќа „Авра“ се наоѓа во стариот, централен дел на Сарти. Оддалечена е околу 50 метри од плажа/ море.  Содржини: На приземјето има......

Pin It on Pinterest