Сончев Брег


 Хотелот Imperial Palace 5* (ex. Victoria Palace 5*) е комбиниција......
 Хотелот Imperial Palace 5* (ex. Victoria Palace 5*) е комбиниција на гостопримство и луксуз. Хотелот се наоѓа во северниот дел на Сончев Брег, веднаш на прва линија на плажа и......

Chaika Beach Resort 3* - All Inclusive се наоѓа во северниот дел на......
Chaika Beach Resort 3* - All Inclusive се наоѓа во северниот дел на Сончев Брег, на плажа. Хотелот е поделен во три згради, од кои некои нудат прекрасен поглед кон морето. Располага......

Хотелот AQUAMARINE 4* се наоѓа на јужниот дел на Сончев......
Хотелот AQUAMARINE 4* се наоѓа на јужниот дел на Сончев Брегот. Хотелот е комбинација на гостопримство и прекрасна атмосфера и се наоѓа во близина на сите туристички......


Хотелот КАВКАЗ 4* се наоѓа во јужниот дел на Сончев......
Хотелот КАВКАЗ 4* се наоѓа во јужниот дел на Сончев Брег. Хотелот има три еднокреветни соби, 99 двокреветни соби и 18 апартмани. Секоја соба има балкон, ТВ, телефон,......

Pin It on Pinterest