Белград-Златибор


  Сместена во срцето на Србија, над Ужице, на висина......
  Сместена во срцето на Србија, над Ужице, на висина од 1.000 метри, Златибор има повеќе од 2.000 сончеви часови годишно и во просек 95 снежни денови. Снежната покривка......

Pin It on Pinterest