Аспровалта


Вила Леона се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна......
Вила Леона се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има еден дуплекс апартман, едно двокреветно и едно трокреветно студио. Секoе......

Вилата се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна......
Вилата се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има триплекс апартман,  три спални соби  1/3 + 1/3 +1/4  ,  комплетно опремено со......

  Вила Рита се наоѓа на 20 метри од прекрасната......
  Вила Рита се наоѓа на 20 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со двокреветни и трокреветни студија. Сите соби имаат комплетно......

Pin It on Pinterest