Новогодишен Базар

Поврзани објави:

€180 €165
Еден од најпознатите Божиќни пазари и пазар со......
Еден од најпознатите Божиќни пазари и пазар со најдолга традиција е “Vienna Magic of Advent Од средината на ноември па се до Божиќ градските плоштади во Виена......

€150 €137
Бидете дел и истражете ги омилените Божиќни базари во......
Бидете дел и истражете ги омилените Божиќни базари во Будимпешта, особено што унгарскиот главен град е прогласен за најприфатлива дестинација за Божиќен базар.......

€149 €149
БОЖИЌЕН БАЗАР во ИТАЛИЈА ВЕРОНА, ВЕНЕЦИЈА И......
БОЖИЌЕН БАЗАР во ИТАЛИЈА ВЕРОНА, ВЕНЕЦИЈА И БУСУЛЕНГО 07.12 - 11.12.2022 Цена на аранжманот - 149€  (9.238 денари) Важни напомени: За реализација на аранжманот потребен......


€129 €129
БОЖИЌЕН БАЗАР ВО ЛАРИСА (посета на МЕТЕОРИ и......
БОЖИЌЕН БАЗАР ВО ЛАРИСА (посета на МЕТЕОРИ и ТРИКАЛА) 16.12 -18.12.2022            Секоја година градот Лариса е домаќин на „Паркот на желбите“ во......

Pin It on Pinterest