Копаоник


Aparthotel Kopaonikсе наоѓа во Брзече, 17км од ски стазите на......
Aparthotel Kopaonikсе наоѓа во Брзече, 17км од ски стазите на Копаоник и е директно поврзан со Гондола која се наоѓа 300м од хотелот и води од Бела Река(Брзече) до Мали......

ДАТУМ на ДОАЃАЊЕ ДАТУМ на......
ДАТУМ на ДОАЃАЊЕ ДАТУМ на ЗАМИНУВАЊЕ   СМЕНА   МинНоќи   Улуга Соба 1/2 1/3   Соба 1/1 Краток престој - Резервации на......

 Хотелот Сребрена Лисица 3*, се наоѓа помеѓу......
 Хотелот Сребрена Лисица 3*, се наоѓа помеѓу патеките на Малото езеро (ноќна патека) и Сончевата долина, на надморска височина од 1752 m, со поглед на бујна смрека......


 Апартманите Jat се наоѓаат во центарот на сите......
 Апартманите Jat се наоѓаат во центарот на сите главни објекти на туристичкиот центар Копаоник, на надморска височина од 1780 м. Апартманите се наоѓаат во близина......

Опис: Вила Звончица е новоизградена станбена зграда......
Опис: Вила Звончица е новоизградена станбена зграда на Копаоник, која ги дочека своите први гости во декември 2016 година. Опкружена со борова шума и сместена во......

Zupa Wellness & Spa се наоѓа во близина на патеката Мало......
Zupa Wellness & Spa се наоѓа во близина на патеката Мало езеро од кое се наоѓа на околу 200 метри. Тој е дизајниран и е изграден за да ги задоволи потребите на современиот......


Tопол и пријатен амбиент во ApartHotelBrzece – Kopaonik, со......
Tопол и пријатен амбиент во ApartHotelBrzece – Kopaonik, со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК... Се наоѓа на 16км од ски центарот на......

Grand Hotel & Spa 4 *    Период: 03.12.2020 -......
Grand Hotel & Spa 4 *    Период: 03.12.2020 - 11.4.2021      РАН БУКИНГ попуст 15%   Резервации до:31.10.2020      Цени во евра за соба / по ноќевање......

Хотелот Путник се наоѓа на надморска височина од 1.650......
Хотелот Путник се наоѓа на надморска височина од 1.650 метри, во најубавиот дел на Копаоник – Сончевата долина. Целосно реновираниот хотел на гостите им нуди се......

Pin It on Pinterest