Неа Врасна


Вила Армирики се наоѓа во Врасна на 100метри......
Вила Армирики се наоѓа во Врасна на 100метри оддалеченост од плажа. Во нејзина близина има пекара, продавница,LIDL  маркет на 200метри, таверни, бич барови итн. Вилата......

Вила Геракина се наоѓа на 150 метри од прекрасната......
Вила Геракина се наоѓа на 150 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со двокреветни, трокреветни, четворокреветни  студија. Сите соби......

Вила Јанис се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна......
Вила Јанис се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со четири  четворокреветни студија. Сите соби имаат комплетно......


Вила Јоргос се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна......
Вила Јоргос се наоѓа на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со трокреветни и четворокреветни студија како и еден дуплекс апартман.......

150 метри од плажа Вилата Филоксенијае нова и модерно......
150 метри од плажа Вилата Филоксенијае нова и модерно опремена вила, на оддалеченост од само 150 метри од море.Располага со двокреветни,трокреветни и четирикреветни......

Pin It on Pinterest