Австрија-Katschberg


Модерен, семеен хотел сместен на надморска височина......
Модерен, семеен хотел сместен на надморска височина од 1.600 метри. Хотелот располага со 135 соби и апартмани, со 50 нови простории. Услуги на хотелот: Acquapura SPA wellness &......

 Идеален хотел за семејства кој се наоѓа  веднаш......
 Идеален хотел за семејства кој се наоѓа  веднаш до  скијалиштето.  Хотелски капацитети: комплетно реновиран велнес центар: затворен и отворен базен,......

Pin It on Pinterest