Италија-Madonna di Campiglio


 Италијански и светски џет-сет. Ски-центарот Madona di......
 Италијански и светски џет-сет. Ски-центарот Madona di Kampiljo, кој се наоѓа на надморска височина од 1514 м, исто така е домаќин на трката за Светски куп во FIS.  Ако од......

 Италијански и светски џет-сет. Ски-центарот Madona di......
 Италијански и светски џет-сет. Ски-центарот Madona di Kampiljo, кој се наоѓа на надморска височина од 1514 м, исто така е домаќин на трката за Светски куп во FIS. Ако од......

Pin It on Pinterest