Бугарија- Пампорово


 Локација: Се наоѓа во срцето на Родопските......
 Локација: Се наоѓа во срцето на Родопските Планини, Ски центарот  Студенец-Снежанка е на околу 600 метри од Хотел Пампорово. Капацитет: 168 стандардни......

 Комплексот Kamelia 4* се наоѓа на надморска висина од......
 Комплексот Kamelia 4* се наоѓа на надморска висина од 1650 метри, во близина на ски лифтот Студенец во Пампорово, веднаш покрај стазата бр.7 и нуди директен пристап на......

 Комплексот Grand Monastery 4* се наоѓа во Пампорово, на 220......
 Комплексот Grand Monastery 4* се наоѓа во Пампорово, на 220 км од Софија и 85 км од Пловдив. Независно од надморската висина од 1650 м, овај скијачки ресорт има најмногу......


 Хотел ORPHEUS 4* се наоѓа на само 100 метри од ски......
 Хотел ORPHEUS 4* се наоѓа на само 100 метри од ски патеките и 150 метри од центарот на Пампорово, комбиниран со модерно сместување и голем број на СПА и велнес објекти,......

Stream Resort е сместен во сликовитата борова шума во......
Stream Resort е сместен во сликовитата борова шума во Пампорово. Нуди спој на традиционалниот бугарски декор и модерни содржини.  КАПАЦИТЕТ: Сите соби имаат......

Pin It on Pinterest