Хотел Славија-Попова Шапка

Хотелот  ,, Славија  “ е лоциран во срцето на Ски Центарот  Попова Шапка и претставува  одличен избор за сите оние кои имаат намера Новогодишните празници  да ги поминат уживајќи во  бескрајниот поглед од Шар Планина ,  снежното белило исполнето  со планинско сонце, чист воздух , активен одмор, спортување на снег и забава во ноќните часови.  

   

1.

  Новогодишен аранжман на база 3 ( три ) полни пансиони

   5.890,00

 

 

Забелешка: 

*Цените во табела се дадени по лице со услуга полн пансион за одбран број на ноќевања

*За деца на возраст од 5-12 години кои користат ресторантски  услуги  и услуги за сместување одобруваме 30 % попуст.

* Во понудените цени пресметана е туристичка такса од 40,00 денари

 

В А Ж Н И   И Н Ф О Р М А Ц И И

*Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.

*Програмата ке се рализира  спрема условите на  новонастанатата ситуација со вирусот Ковид 19 како и запазувањето на протоколити према политиката на хотелот.

*За секоја евентуална промена ќе бидете благовремено информирани

*Резервација на аранжманот се прави во агенција со уплата од 30% и тогаш е валидна

*Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е со можносот на аконтација, а остатокот е подложен на промени.

*Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.

*Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник; или може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор во агенција

Доколку нема преставник  од агенцијата во Хотелот тогаш патникот  на рецепција  доставува приговор..

*Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена

*Се замолуваат патниците да ги почитуваат правилата на Хотелот како и да се информираат на рецепција за било каква промена или барана нова услуга.

*Паркингот на хотелот е отворен и се почитуваат правилата на хотелот.

Во хотелот е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет. *Сместување на патниците е според правилата и политиката на објектите

Побарајте патничко осигурување и договор за патување

*Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари.

*Во готово – авансно *кредитни картици, вирманско плаќање плаќање од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 10-дена пред  започнување на аранжманотпоаѓање, зависно од видот на програмот,плакање преку синдикати и работни организации.со посебни договори.

 

КОВИД ИНФО доколку странките го откажат аранжманот 10 дена пред започнување на прва услуга имаат можност да одберат друг термин сеуште има место. Доколку настанат други промени поради пандемијата или има дополнителни рестрикции средствата ги враќаме во целост од извршената уплата.

 *Важат Општите услови на ТА Камелија Турс-Туроператор со Лиценца-А членка на СКТМ

 Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД Осигурителна Полиса Скопје (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 *Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции

. 

Тимот на ТА КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува пријатeн престоји Среќни Новогодишни Празници

 

 

 

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest