Новогодишни Понуди


€180
Копаоник е најголемиот скијачки центар во Србија и......
Копаоник е најголемиот скијачки центар во Србија и несомнено еден од најдобрите центри во овој дел од Европа.Копаоник и има неверојатен природен потенцијал од......

€1395
 Кралството Мароко се наоѓа на северозападниот дел......
 Кралството Мароко се наоѓа на северозападниот дел на африканскиот континент, во регионот познат како Магреб, на бреговите на Атлантскиот Океан и Средоземното......

€139 €129
Дубровник – познат како бисер на Јадранот, еден од......
Дубровник – познат како бисер на Јадранот, еден од најпознатите туристички центри на Јадранот. Преубава околина, голем број на хотели и магнет за голем број на......


€439
 Барселона или „каталонската кралица“ е......
 Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте......

€175
Виена, царски град и една од најстарите метрополи во......
Виена, царски град и една од најстарите метрополи во Европа, беше главен град на Австриското Царство и Австроунгарската монархија, кога и го достигнува својот......
Истанбул
€99 €109

€99 €109
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на......
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој......


€63
Богатиот ноќен живот и преубавите песочни плажи се......
Богатиот ноќен живот и преубавите песочни плажи се симболо на Будва.Ова приморско место на Јадранското Море е најпознатото летувалиште во Црна Гора.Будва е еден......
Рим
€419

€419
Рим – Главниот град на Италија кој на секој чекор......
Рим – Главниот град на Италија кој на секој чекор ги открива своите убавини и фасцинира со историјата која совршено се вклопува во секојдневието во......

€95
Хотелот Вега  4* располага со бесплатен Wi-Fi пристап и......
Хотелот Вега  4* располага со бесплатен Wi-Fi пристап и сопствен паркинг за ограничен број возила. Секоја соба содржи: ТВ,  бања и мини фрижидер. Рецепцијата......

Pin It on Pinterest