Црна Гора


Вилата “Monte Rio” се наоѓа  околу 500 метри од......
Вилата “Monte Rio” се наоѓа  околу 500 метри од познатата Словенска плажа- во централниот мирен дел на Будва подалеку од летните гужви, но сепак во близина на......

Pin It on Pinterest