Пролом Бања


Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на......
Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на планината Радан. Позната е, пред сè, по својата лековита Пролом вода, која припаѓа на ретката група води......

Pin It on Pinterest