Есенски Патувања


€125
 Нови Сад  позициониран на Дунав, со тврдина од 17......
 Нови Сад  позициониран на Дунав, со тврдина од 17 век, се наоѓа во близина на Фрушка Гора со 17 културни и историски манастири, со салаши во непосредна......

€195
Саримсакли се туристички местa на егејското море, кои......
Саримсакли се туристички местa на егејското море, кои освен со широките и песочни плажи, се карактеризираат и со исклучително поволната клима.Саримсакли, од......

€380 €360
Барселона или „каталонската кралица“ е......
Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во......


€135
Атина – град посветен на божицата Атина, по која го......
Атина – град посветен на божицата Атина, по која го добил името, која е  и негова заштитничка.За историјата на човештвото е значајна, бидејќи тука се поставени......

Pin It on Pinterest