Турција - Автобус


  BATIHANBEACH RESORT&SPA Еден од најпрестижните хотели......
  BATIHANBEACH RESORT&SPA Еден од најпрестижните хотели во Кушадаси со својата бескомпромисна квалитетна услуга, естетика и пријателски стручен тим. Хотелот се......

Хотел www.myaegeanstar.com Опис MY AEGEAN STAR 4* MY AEGEAN......
Хотел www.myaegeanstar.com Опис MY AEGEAN STAR 4* MY AEGEAN STAR Се наоѓа 7 км до центарот на градот, 300 метри до морето со неограничена забавна активност, воден парк и во......

www.hotelsozer.com.tr Опис Хотел се наоѓа пред пристаништето......
www.hotelsozer.com.tr Опис Хотел се наоѓа пред пристаништето и во близина на плажа. Хотелот нуди уникатен поглед на топлиот медитерански море како што овозможува  одмор......


Хотел www.surtelhotel.com Опис SURTELHOTEL3* Surtel......
Хотел www.surtelhotel.com Опис SURTELHOTEL3* Surtel Hotel  нсе наоѓа на самиот центар во Кушадаси блиску на мариина, хотелот има целосен поглет на море и 50 метри......

Pin It on Pinterest