Неа Плагиа


 На самиот влез во Касандра, на само 45 километри од......
 На самиот влез во Касандра, на само 45 километри од Солун се наоѓа малото туристичко место Неа Плагиа. Има плитка и песочна четири километри долга плажа покрај......

Pin It on Pinterest