Валона


Вила Camellia располага со 1/2 и 1/3  студиасо комплетно......
Вила Camellia располага со 1/2 и 1/3  студиасо комплетно опременикујна, купатило, балкон,ТВ и WIFI.  Се наоѓаат на 200м  од градската песочна плажа и во непосредна......

Pin It on Pinterest