Св. Кирил и Методиј

Камелија ве води на патувања до највозбудливите европски метрополи


Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на......
Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на планината Радан. Позната е, пред сè, по својата лековита Пролом вода, која припаѓа на ретката група води......

€420
Барселона или „каталонската кралица“ е......
Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во......

€80
Будва е приморски град во Црна Гора. Градот е центар е......
Будва е приморски град во Црна Гора. Градот е центар е на општината Будва и има околу 10.000 жители. Брегот околу Будва, наречен Будванска ривиера е центарот на......


€59
Ситонија е паркот  на Халкидики каде љубителите......
Ситонија е паркот  на Халкидики каде љубителите на тишината и зеленилото ќе го најдат своето скривалиште, симфонија во  сино  и зелено, возбудлив пејзаж......

€869
Москва град на суперлативи, најмногу милијардери,......
Москва град на суперлативи, најмногу милијардери, најскапите кафиња и - наскоро - најколосалнатa зграда во светот. Ако Санкт Петербург е Руската царска круна ,......

€89
Нема ништо поубаво од Мај во Истанбул. Пролетно......
Нема ништо поубаво од Мај во Истанбул. Пролетно зеленилото кое го окупира градот и одличната медитеранска клима се причина зошто треба да го одберете Истанбул ако......

Pin It on Pinterest