Ханиоти


Вила Панорама е нов објект на главниот влез во Ханиоти......
Вила Панорама е нов објект на главниот влез во Ханиоти и е одалечена од плажа околу 7 мин. Вилата располага со едноспални апартмани. Сите соби нудат прекрасен......

Се наоѓа: во близина на бич барот Молос на 200м,  50м до......
Се наоѓа: во близина на бич барот Молос на 200м,  50м до плажата води пат од уредена патека поред самата вила, 500м од центарот на Ханиоти.Вилата располага со 1/2, 1/3......

Куќа „Кристина“ е во делот на приватни куќи,......
Куќа „Кристина“ е во делот на приватни куќи, на патот кон Полихроно. Оддаленеча е од првата, мала, неорганизирана плажа околу 80 м, а од центарот на Ханиоти......


 ГрандОтел 4* - Ханиоти е модерен ресорт за одмор и......
 ГрандОтел 4* - Ханиоти е модерен ресорт за одмор и релаксација. Лоциран е на самото крајбрежје на Егејско море во Ханиоти со сопствена плажа. Хотелот располага со......

Pin It on Pinterest