Амудиа


Вила Вагиа се наоѓа на 50 m од плажа, на 2 мин пешачење. Се......
Вила Вагиа се наоѓа на 50 m од плажа, на 2 мин пешачење. Се наоѓа на почетокот на Амудиа, во мирно опкружување. Се состои од студиа за 3 лица и апартмани за 4 лица,......

 Вила Дина се наоѓа на 90m од плажа, на 4 мин пешачење.......
 Вила Дина се наоѓа на 90m од плажа, на 4 мин пешачење. Се наоѓа на почетокот на Амудиа, во мирно опкружување.Вилата се состои од студиа за 3 лица и двоспaлни......

Pin It on Pinterest