Каналис


 Маргарита Апартмани се наоѓаат  на 50 м од......
 Маргарита Апартмани се наоѓаат  на 50 м од прекрасната плажа во Каналис.Вилата  располага со прекрасен голем двор со маслинови дрвја , простор со лулашки за......

Ionion Alpha се наоѓаат  на  околу 250 м од прекрасната......
Ionion Alpha се наоѓаат  на  околу 250 м од прекрасната плажа во Каналис.Апартманите во вилата се со поглед на море и  опремени со  телевизор, клима со доплата......

 Вила Виолета се наоѓа на 250м оддалеченост од плажа,......
 Вила Виолета се наоѓа на 250м оддалеченост од плажа, во нејзина близини има продавница и пекара.Сите сместувачки капацитети се наоѓаат на високо приземје и......

Pin It on Pinterest