11ти Октомври

11ти Октомври - Автобуски програми


€80
Лутраки е мало туристичко место со околу 2000 жители......
Лутраки е мало туристичко место со околу 2000 жители и се наоѓа на само 130 км од граничниот премин Богородица/Меџитлија. Местото со своите минерални лековити......

€89
Градот Белград лежи на два меѓународни водни патишта,......
Градот Белград лежи на два меѓународни водни патишта, на вкрстувањето на  реките Сава и Дунав, кои го опкружуваат од три страни. Поради позицијата, градот е......

€80
(Со посета на Сирогојно, Ел Пасо, Врњачка Бања) Цена на......
(Со посета на Сирогојно, Ел Пасо, Врњачка Бања) Цена на аранжманот: 5.500 денари                                             ......


€95 €85
Сараево е бисерот на балканот кој заслужува да биде......
Сараево е бисерот на балканот кој заслужува да биде виден, а покрај главниот град на ова прекрасна планинска земја, во програмата ќе наидете и на Мостар, Јабланица......

Pin It on Pinterest