Касандра (l крак)


Положба: Куќа „Кристина“ е лоцирана во многу......
Положба: Куќа „Кристина“ е лоцирана во многу мирен и тивок дел на Ханиоти, на околу 500 метри од центарот и 100 метри од плажа, која е неорганизирана со......

Положба: Куќа „Спанос“ е лоцирана во центарот......
Положба: Куќа „Спанос“ е лоцирана во центарот на Полихроно. Оддалечена е околу 120 метри од плажата. Содржини: Апартманите кои се наоѓаат на првиот и на......

  Вила "Casa Bella", се наоѓа во центарот на Флогита,......
  Вила "Casa Bella", се наоѓа во центарот на Флогита, на 50m од плажа. Располага со апартмани со една спална за 2 лица на I и II кат. На приземје се наоѓа рецепција и голем......


  Бесплатно сместување за 3то, 4то и 5то лице во......
  Бесплатно сместување за 3то, 4то и 5то лице во АПТ /3+2/ | 5то и 6то во дуплекс АПТ /4+2/  Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во центарот на Неа......

 Положба: Куќа „Дионисиос“ е лоцирана на 40-50......
 Положба: Куќа „Дионисиос“ е лоцирана на 40-50 метри од море и песочна плажа, во мирен дел на Дионисиос.  Содржини: Студијата и апартманите кои се......

Бесплатно сместување за 3-то лице во студио и......
Бесплатно сместување за 3-то лице во студио и апартман со една спална  Вила “ISI Lux” се наоѓа нa само 20m oд плажа односно пред хотел "Potidea Golden......


Бесплатно сместување за 3 в-то и 4-то лице во......
Бесплатно сместување за 3 в-то и 4-то лице во студио   Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и на околу 150m од......

Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во......
Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио Вила “Kostas”, се наоѓа во центарот на Калитеа на самиот главен булевар и на околу 120m од плажа. Располага......

Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во......
Бесплатно сместување за 3-то и 4-то лице во студио  Вила “Maria” се наоѓа во центарот на Ханиоти, односно на самиот плоштад......

Pin It on Pinterest