Викенд патувања

Доколку сакате да се одморите од секојдневните обврски, време е да одберете некоја од нашите викенд понуди што ги припремивме за вас


  Доколку сакате да избегате од градската врева,......
  Доколку сакате да избегате од градската врева, стресното секојдневие, сообраќајниот метеж, и барем за кратко да им се вратите на мирот, спокојството и......

€205
Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел......
Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот......

Pin It on Pinterest