Дерми

Дерми - најлуксузното летувалиште во Албанија со тиркизно море и бели плажи.Живописни глетки, бели камчиња и неверојатно тиркизно море, Дерми е дефинитивно бисерот на aлбанското крајбрежје.Има километарски долги плажи кој се со бели камчиња,а морето е топло и тиркизно.


  Hotel  Elysium 5*  на своите гости им нуди голем......
  Hotel  Elysium 5*  на своите гости им нуди голем отворен базен и се наоѓа на 500 метри од плажа. Располага со приватен паркинг и Wifi низ целиот хотел. Сите соби се......

Pin It on Pinterest