Апартмани


Сместенa во Борш, на 3 км од плажата Qeparo, Вилата Фитими......
Сместенa во Борш, на 3 км од плажата Qeparo, Вилата Фитими нуди сместување со ресторан, приватен паркинг, бар и градина. Располага со 24-часовна  рецепција  и......

Сместен во близина на населбата Борш, Вилата Флорика......
Сместен во близина на населбата Борш, Вилата Флорика нуди отворен базен и ресторан на самото место. Располага со бесплатен WiFi-пристап.Сите апартмани се со балкон,......

Onirana apartments се лоцирани  во Борш и нудат сместување......
Onirana apartments се лоцирани  во Борш и нудат сместување со бесплатна WiFi, скара, градина и приватен паркинг.Апартманите располагаат со  сателитска ТВ со рамен екран,......

Pin It on Pinterest