Хотели


Hotel Blue Days 3* располага со сопствена приватна плажа......
Hotel Blue Days 3* располага со сопствена приватна плажа ,ресторан , ноќен клуб и бар. На гостите им е достапен бесплатен WiFi пристап и приватен бесплатен паркинг.Сите соби......

Hotel Sole Luna располага со приватна плажа каде гостите......
Hotel Sole Luna располага со приватна плажа каде гостите можат да уживаат , ресторан, бар и климатизирани соби со балкон.Сите соби се опремени со работна маса, гардероба и......

Pin It on Pinterest