Апартмани


Лоциран  на само 150 метри од плажата Baro Beach ,......
Лоциран  на само 150 метри од плажата Baro Beach , апартманите Al Mare располага со  бар и ресторан.Секој апартман има француско легло и плус софа на развлекување.Собите......

Pin It on Pinterest