Апартмани


Апартмани Марио се наоѓаат во Ксамил град во јужна......
Апартмани Марио се наоѓаат во Ксамил град во јужна Албанија на Јонското море.  Локацијата на оваа вила е на 100 метри или 2-3 минути одалеченост од плажа. Се наоѓа......

Pin It on Pinterest